Project Description

DIDI

Geboortedatum: 25 april 2022
Geboortegewicht: 118 gram
Geslacht: Vrouwelijk
Moeder: Cio Cio San’s Cuatta Arehuca
Vader: Dasher van Giumli
Kleur: Black Silver Smoke with white
Status: optie

Totaal inteelt: 2,29% 

Polaris: 7,34%

Belangrijk om te weten:

Onze kittens groeien op in onze huiskamer met de andere katten. Zij komen regelmatig in contact met kinderen. Wanneer ze oud genoeg zijn mogen de rest van het huis verkennen en in onze buitenren spelen. We laten onze kittens zoveel mogelijk wennen aan contact met mensen, door met hen te knuffelen en te spelen. Ook laten we ze wennen aan dagelijkse geluiden zoals muziek, de stofzuiger enz. Uiteraard worden de kittens ontwormd en ingeënt en krijgen zij allemaal een check up bij de dierenarts. Kittens die naar het buitenland verhuizen krijgen de noodzakelijke extra inenting(en). Kittens blijven bij ons totdat zij tenminste 13 weken oud zijn en een gezond gewicht hebben bereikt. Alle kittens hebben een stamboom, een paspoort en een chip wanneer zij hun nest verlaten.

Wat verwachten wij van potentiële eigenaren van onze kittens?
– De potentiële eigenaar bezoekt ons voordat er overgegaan wordt tot een optie op een kitten. Dat kan op zijn vroegst wanneer het kitten tenminste 5 weken oud is.
– De potentiële eigenaar haalt het kitten op wanneer het kitten ten minste 13 weken oud is en een gezond gewicht heeft. (In overleg kan het kitten langer bij ons blijven)
– De potentiële eigenaar betaalt volgens de afgesproken prijs, over de koopsom valt niet te onderhandelen.
– De potentiële eigenaar tekent het koopcontract en gaat akkoord met de daarin genoemde afspraken rond ondermeer kostprijs, verzorging, fok, castratie en sterilisatie, herplaatsing en doorverkoop.

De eigenaar zorgt na thuiskomst ervoor dat het kitten zo snel mogelijk op het woonadres wordt geregistreerd via de chip databank.

Wat kunt u van ons verwachten:
– Informatie over het kitten zolang het kitten bij ons is.
– Het kitten krijgt een stamboom van Mundikat.
– Het kitten is gechipt, ingeënt en ontwormd, tevens vrij van vlooien.
– Bij overdracht is het kitten gezond. Wanneer het kitten onverhoopt ziek is, blijft het bij ons tot het weer gezond is, wij zullen dan de noodzakelijke behandeling bekostigen.
– Het kitten krijgt een kittenpakket mee.

Heel specifiek vragen wij van de toekomstige eigenaar dat hij/ zij het kitten niet los buiten laat lopen, tenzij de woonomgeving veilig is, dat wil zeggen dat het gevaar van verkeer en diefstal minimaal is. Wij vragen dit omdat een Noorse Boskat bekend staat om zijn sociale karakter. Onze eigen Noorse Boskatten zouden rustig met iedereen, die maar aardig tegen ze doet, meegaan. Ook zijn Noorse Boskatten in het algemeen moedig, onze katten zullen waarschijnlijk niet opzij springen wanneer er een auto of bus aan komt. Daarnaast kunnen katten in het algemeen, de Noorse Boskat niet uitgezonderd, overlast veroorzaken voor uw buurtgenoten. Wat is er nou ‘schoner’ voor een kat dan in de tuin van de buren de behoefte te doen? Laat uw huisdier de vrede en rust in uw woonomgeving niet verstoren, doe dat uzelf en de andere mensen niet aan maar ook zeker uw kat niet.

Download overeenkomst

Neem contact met mij op